Fixa till din motorcykel

Om du går och drömmer om de där snygga detaljerna till din motorcykel, då spelar det ingen roll vilken typ av motorcykel du har, för marknaden har ett stort utbud av produkter. Och nu kan du klicka här så ser du vad vi menar med stort utbud.

Om du ska bygga på ett mindre projekt eller ett större projekt, då bör du känna till om det är några lagliga begränsningar du ska tänka på innan.

Litet projekt

Om du ska byta sadel, backspeglar eller andra detaljer så kan vi kalla det för ett mindre projekt. Här är det bara din fantasi som sätter en gräns. Men du ska tänka på att du inte ändrar på bullernivån på ditt avgassystem. Vill du veta mer om detta med buller kan du titta på Transportstyrelsens hemsida om fordonsbuller.

Stort byggprojekt

När du planerar en stor ombyggnad eller du är så ambitiös att du bygger din motorcykel från grunden. Då finns det en rikstäckande organisation i Sverige som har all information om vad du ska tänka på. Den organisationen heter SFRO och du hittar all nödvändig information om byggprojekt. Du kan även införskaffa en Bygghandbok för dig som vill fördjupa dig.